Välkommen till Rällacamp!

28 st Ställplatser och
6 st husvagnsplatser.

Rälla Camp Öland

Mitt på Öland och ett stenkast från vägen som förbinder alla sevärdheter ligger Rälla Camp, vi erbjuder 28st platser för husbil och 6st för husvagn.

I en glänta på Ölands vackraste strövområde ”Rällaskogen” övernattar man på absolut bästa tänkbara sätt. Rällaskogen har fantastiska promenadstråk och blev 2021 ett naturreservat. Under hösten är skogen full av både svamp och bär. Man vandrar bitvis i tunnlar som skapats av träden, det är en magisk upplevelse. I skogen finner man flera sevärdigheter, bland annat en minneslund.

Direkt i anslutning till ställplatsen ligger Europas enda Redneck Diner ”Rällapaviljongen”, ett danspalats som inhyser en restaurang från 1950 talets Amerika, danspalats med både inne/utescen samt butik med Amerikanska 50-tals produkter.

Att se solen stiga upp och lysa upp talltopparna på Rälla Camp är magiskt och även om ställplatsen ligger ca 100 m från vägen så skärmas det av för att Rälla Camp ligger i en glänta med skog runtomkring.


Fördel Rälla Camp

Alla våra platser kan man förboka innan ankomst så man slipper bli utan plats när man anländer till Sveriges vackraste ö. Sen är en betald/bokad plats reserverad under den tiden ni bokat, det betyder att man under dagarna kan rulla ut och utforska ön och återvända till sin plats likt en camping. Man kan lämna möblemang mm när man ger sig iväg för att utforska ön och sen backa in på sin plats igen som när man lämnade den. Allt tack vare ett digitalt lampsystem som visar klart och tydligt vilka platser som är bokade/betalade. Rälla Camp ger dig en magisk sovplats inför utforskningen av ön, och med sitt geografiska läge så har du alla sevärdheter nära inpå.


Rälla Camp faciliteter

Alla platserna är just nu utan el, men inom kort kommer sektion A och D erbjuda el. Sopstation finns på området så ni kan lämna era sopor när ni lämnar Rälla Camp. VA-anslutning finns för påfyllning av vatten. När Dinern har öppet får man nyttja toaletter mm. Under vissa tider tänds grillar som man samlas runt på kvällen där det bjuds på festligheter som ingår i ställplats avgiften. En massa galna upptåg som gör din vistelse 100% minnesvärd förekommer på Rälla Camp.


Varmt välkommen till Rälla Camp.

Daniel & Jenny.

Rälla Paviljongen
Rällavägen 28
Borgholm
info@rallacamp.se
Tillbaka till Rallacamp.com:
Betal och bokningssystem från Hamnsystem.se

Köpvillkor